Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Liepājas cīņas sportistiem labi panākumi sacensībās Polijā un Lietuvā

Pagājušās nedēļas nogalē, 11. un 12. oktobrī, Poznaņā (Polija) norisinājās startptautisks turnīrs grieķu – romiešu cīņā “XVIII J.Moczynskiego Memorial”, kurā šogad sacentās sportisti no sešām valstīm.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Liepājas Kompleksās sporta skolas treneris Jānis Rērihs stāsta par rezultātiem: “U12 vecuma grupā par čempionu kļuva Vitālijs Andruškevičs (35kg), bet piektajā ierindojās Kristaps Laugalis (42kg), portālu “ReKurZeme” informē Liepājas Kompleksās sporta skolas preses pārstāve Simona Laiveniece.

U15 vecuma grupā par čempionu kļuva Jānis Ruicis (68kg), bet otro vietu izcīnīja Kristers Freimanis (41kg), Ruslans Bormotovs (62kg) un Aleks Kļava (75kg). Trešo vietu ieguva Andrejs Hudjakovs (57kg), bet piektajā vietā ierindojās Antons Kļejenkovs (52kg).”

Uz sacensībām devās treneris Arturs Jaunsleinis un Liepājas komanda sacensības noslēdza 3. vietā 21 komandas konkurencē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt treneris Viktors Livdāns ar audzēkņiem 12. oktobrī Kuršenai (Lietuva) piedalījās V. Jasoča piemiņas turnīrā U15 vecuma grupā.

Trešās vietas izcīnīja Račislavs Andruškevičs (41kg), Ivans Makarčuks (52kg) un Kristaps Francis (62kg), bet Oskars Cinis (75kg) sacensības noslēdza piektajā vietā.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.