Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Liepājas pirmsskolas izglītības iestādi “Saulespuķe” vadīs Zane Zālīte–Gailuma

Ceturtdienas, 17. oktobra, Liepājas valstspilsētas domes sēdē par Liepājas pirmsskolas izglītības iestādes “Saulespuķe” vadītāju apstiprināta Zane Zālīte–Gailuma, kura amata pienākumus uzsāks pildīt 2024.gada 11.novembrī.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Konkurss uz pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amatu tika izsludināts 2024.gada 9. septembrī, amatam bija pieteikušies divi pretendenti, kurus vērtēja komisija, kurā bija gan pašvaldības, gan Izglītības pārvaldes darbinieki. Z.Zālīte-Gailuma ieguva vislielāko punktu skaitu un saņēma augstāko vērtējumu, līdz ar to tika atzīta par piemērotāko kandidatūru un virzīta apstiprināšanai domes sēdē, portālu “ReKurZeme” informē Liepājas Izglītības pārvaldes Komunikācijas vadītāja Renāte Meļķe.

Z.Zālīte-Gailumai ir vairāk kā 30 gadu darba pieredze izglītības nozarē, no tiem sešus gadus vadot pirmsskolas izglītības iestādi “Pasaciņa”, tāpat desmit gadus strādājot Liepājas Katoļu pamatskolā gan kā direktora vietnieks audzināšanas jomā, gan kā sākumskolas pedagogs. Kopš 2024.gada 25.marta Liepājas bāriņtiesas locekle.

Ieguvusi bakalaura grādu izglītībā, sākumskolas skolotāja un pamatskolas vēstures skolotāja kvalifikāciju Liepājas Pedagoģijas akadēmijā. Zināšanas papildinātas, apmeklējot nozares kursus un seminārus. Vadības, komunikācijas un sadarbības prasmes pilnveidotas strādājot ar dažādām mērķauditorijām – gan ar izglītības iestāžu vadītājiem, pedagogiem, tāpat vecākiem un bērniem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Liepājas pirmsskolas izglītības iestāde “Saulespuķe” tika izveidota apvienojot pirmsskolas izglītības iestādes “Sauleszaķis”, “Liesmiņa” un “Margrietiņa”, saglabājot iestādes darbības īstenošanas vietas. Pirmsskolas izglītības iestādi “Saulespuķe” apmeklē 312 izglītojamie 18 grupās vecumā no 1,5 līdz 7 gadiem.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.