Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Liepājā velosipēdists uzbrauc sievietei, kura gūst miesas bojājumus; aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus

Pirmdien, 30. septembrī, Liepājā sieviete šķērsojusi gājēju pāreju pie zaļā atļaujošā luksofora signāla virzienā no veikala ”JYSK” (kurš atrodas Liepājā, Ganību ielā 187).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pārejot ielu pa gājēju pārēju un, pagriežoties uz veikala ”LIDL” pusi, kas atrodas Liepājā, Ganību ielā 182, pulksten 15.08 viņai uzbrauca virsū velosipēdists, kurš brauca pa ietvi virzienā no M.Ķempes ielas uz degvielas uzpildes staciju ”VIADA” pusi, kas atrodas Liepājā, Ganību ielā 180. Sadursmes rezultātā sievietei tika nodarīti miesas bojājumi, portālu “ReKurZeme” informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova.

Apskatot pilsētas videokameras no notikuma brīža redzams, ka vīrietis sākotnēji pirms notikuma brīža braucis no M.Ķempes puses virzienā uz DUS ”VIADA” pusi, un nepārliecinoties par drošību sadurās ar gājēju. Pēc šī notikuma vīrietis ar velosipēdu turpināja virzīties uz DUS ”VIADA” pusi, pēc kā nogriezies uz Vaiņodes ielu un turpināja virzīties pa šo ielu un, iespējams, pēc tam persona ir nogriezusies uz Pļavu ielas pusi.

Velosipēdista raksturojums – vīrietis, tumšas krāsas ritenis, ģērbies tumšas krāsas biksēs (sānos biksēm balta strīpa), tumšas krāsas virsjaka (roku daļā baltas strīpas), kepons tumšas krāsas (pieres priekšējā daļa keponam gaišā, iespējams, baltā krāsā), iespējams tumšas krāsas apavi un pa virsu un ar mugursomu (iespējams zaļā sūnu krāsā).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Policijas rīcībā ir informācija, ka sadursmes brīdī bija klātesoša vēl viena persona, kura varētu sniegt noderīgu informāciju. Personas apraksts – sieviete, gaišas krāsas bikses, tumšas krāsas virsjaka, iespējams tumšas krāsas mati.

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus un iedzīvotājus, kuri atpazīst attēlos redzamo velosipēdistu. Sazināties ar Valsts policiju iespējams, zvanot darba dienās no pulksten 08.00 – 16.30 pa tālruņa numuru 63404655 vai pa tālruņa numuru 110 jebkurā laikā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.