Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Skolēni aicināti apmeklēt STEM dabaszinātņu tematiskās dienas “Dodies dabā!”

Skolēnu brīvlaikā no 21. līdz 25. oktobrim Zinātnes un izglītības inovāciju centrs (ZIIC) piedāvā 1. – 4. klašu skolēniem apmeklēt STEM dabas zinātņu tematiskās dienas “Dodies dabā!”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bērniem būs iespēja doties izbraucienā pa Liepājas ezeru ar peldlīdzekli “AkvaLab Liepāja”, pētīt piekrastes zonu, kopā ar māksliniekiem veidot dabas gleznas, piedalīties dažādās meistarklasēs un atklāt daudz jauna par dabas daudzveidību. Tematiskās dienas notiks tēmai tik atbilstošajā Dabas mājā, Zirgu salā 2, kur būs iespēja darboties gan iekštelpās, gan doties dabā, portālu “ReKurZeme” informē Liepājas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centrs.

Tiks iepazīta dabas daudzveidība pilsētvidē, pētot aizsargājamo dabas teritoriju Zirgu salu, parku, pludmales un kāpu zonas. Katru dienu piedzīvojums būs krāsains un radošs, apvienojot izziņas prieku, mākslu, draudzību un jaunas zināšanas. Dalībnieki izmantos dažādas tehnikas, lai atveidotu dabā redzēto, dzirdēto un izjusto, balstoties uz izglītībā paredzēto mācību saturu.

Šo tematisko dienu mērķis ir sniegt dalībniekiem zināšanas par dabas un bioloģisko daudzveidību, kā arī veidot jauniešu apziņu, ka cilvēks ir daļa no dabas, veidot ilgtspējīgus paradumus un radošo pašizpausmi dodoties dabā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Tematiskām dienām “Dodies dabā!” var pieteikties šeit. Tās notiks Liepājā, Dabas mājā, Zirgu salā 2 katru darba dienu no pulksten 10 līdz 14. Dalības maksa – desmit eiro dienā.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.