Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

FOTO: Dienvidkurzemes novadā Mājas kafejnīcu dienas šogad pulcē iespaidīgu apmeklētāju skaitu

Šī gada Mājas kafejnīcu dienas Dienvidkurzemē noslēgušās ar sirsnīgu atmosfēru un pārsteidzošu garšu bagātību! Četrās nedēļas nogalēs, no 20. jūlija līdz 8. septembrim, 48 mājas kafejnīcas atvēra savas durvis apmeklētājiem, dāvinot gastronomiskus piedzīvojumus un īpašu atmosfēru.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Lielais apmeklētāju skaits — pāri 10 tūkstošiem — apliecina, ka mājas kafejnīcu dienas ir kļuvušas par iecienītu notikumu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī viesiem no visas Latvijas un ārpus tās, vēsta Dienvidkurzemes novada Tūrisma centrs.

Mājas kafejnīcu dienas sākās ar “Dienvidkurzemes Dienvidiem” 20.-21. jūlijā, kur apmeklētāji varēja baudīt ēdienus, kas raksturo Dienvidkurzemes gastronomisko identitāti. Sekoja “Leišmalīte” 3.-4. augustā, piedāvājot saulainus un krāsainus vasaras sezonas ēdienus, kas ļāva izbaudīt Kurzemes dabas pilnību. “Dienvidkurzemes Ziemeļi” 10.-11. augustā atklāja Kurzemes gastronomiskās nianses, bet noslēdzošā nedēļas nogale 7.-8. septembrī ar nosaukumu “Rudens garša Dienvidkurzemē” atzīmēja vasaras noslēgumu ar bagātīgām rudens ražas veltēm.

Foto – Dienvidkurzemes novada Tūrisma centrs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.