Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

FOTO: Liepājas pilsētas basketbola čempionātu ar uzvaru sāk “Nīca/BLi”, “Vērgale” un “Ods”

Sestdien, 19. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās pirmās Liepājas pilsētas basketbola čempionāta spēles. Pie pirmajiem panākumiem tika pagājušās sezonas “TOP3” komandas — “Nīca/BLi”, “Vērgale” un “BK ODS”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Turnīra atklāšanas spēle starp “Vērgali” un “Gaviezi” noritēja spraigi, ar vairākām vadības maiņām, un līdz pat pēdējām sekundēm nebija skaidrs, kura komanda uzvarēs. Tomēr beigās nedaudz veiksmīgāki izrādījās iepriekšējās sezonas vicečempioni “Vērgale”, kuri izcīnīja uzvaru ar 57:54. Jāatzīmē, ka “Gaviezes” komandai 10 sekundes pirms spēles beigām bija iespēja izlīdzināt rezultātu, taču trīspunktu metiens lidoja garām grozam. Uzvarētājiem Raivim Kabiņeckim 13 punkti, taču zaudētājiem Eduardam Smiltniekam 17 punkti, portālu “ReKurZeme” informē čempionāta pārstāvis Dāvis Plūme.

Dienas otrajā spēlē spēkiem mērojās azartiskie BK “ODS” un “Lesjofors”. Spēle jau no pirmās minūtes ritēja BK “ODS” kontrolē, un viņi savu pārsvaru noturēja līdz spēles beigām, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 88:54. Uzvarētāju rindās Gunārs Rodovičs izcēlās ar 16 punktiem, savukārt pretiniekiem nepalīdzēja arī Fēliksa Stončaita gūtie 27 punkti.

Dienas trešajā spēlē laukumā devās pagājušā gada čempioni ”Nīca/BLi” un ‘Promenade Hotel”. Nīcenieki jau spēles 1. puslaikā ielika drošus pamatus panākumam, uzvarot to ar 35 punktu pārsvaru. Kopējais spēles rezultāts 105:50. Rezultatīvākais bija Arnis Ate ar 29 punktiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spēles šonedēļ:

  1. oktobris 19:15 “LSSS U19” – BK ‘’Līvas Kapi’’
  2. oktobrī, notiks 3 spēles, sākot no pulksten 12:00.
    Pulksten 12:00 SK “Jumts” – BK “ODS”
    Pulksten 13:30 “Fēnikss/Grobiņa” – “Promenade Hotel”
    Pulksten 15:00 “Lesjofors” – “Gavieze”
  3. oktobrī, notiks 2 spēles, sākot no pulksten 12:00.
    Pulksten 12:00 “Vērgale” – “Grobiņas Vikingi”
    Pulksten 13:30 “Nīca/BLi” – “Liepājas Papīrs”

Foto – Elīna Zvaigzne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.