Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Siltumtrases izbūves darbu dēļ Liepājā ierobežos satiksmi Klaipēdas ielā

Siltumtrases izbūves darbu dēļ Liepājā no šodienas līdz 15.novembrim tiks slēgta satiksme Klaipēdas ielā, posmā no Līvas apļa līdz Klaipēdas ielai 33, aģentūru LETA informēja SIA “Liepājas enerģija” sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Ģirne.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Šajā posmā uzņēmums “Liepājas enerģija” veiks siltumtrases izbūves darbus 30 metru garumā un perspektīvā siltumtrasei varēs pievienot arī citus jaunus klientus.

Būvdarbu laikā nekustamā īpašuma īpašniekiem tiks nodrošināta piekļūšana zemesgabaliem, operatīvā transportlīdzekļu un specializēto transportlīdzekļu piekļūšana zemesgabaliem un netraucēta caurbraukšana, kā arī droša gājēju pārvietošanās.

Šogad “Liepājas enerģija” plāno izbūvēt centralizētās siltumtrases pieslēgumus 23 jauniem klientiem ar kopējo plānoto slodzi 2,33 megavati.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, “Liepājas enerģija” apgrozījums pērn bija 22,24 miljoni eiro, kas ir par 1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pērn pieauga 2,5 reizes un bija 3,24 miljoni eiro. Uzņēmums dibināts 2005.gadā, tā pamatkapitāls ir 6,97 miljoni eiro. AS “Latvenergo” pieder 51% uzņēmuma kapitāldaļu, Liepājas pašvaldībai – 39%, SIA “Enerģijas risinājumi” – 10%.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.