Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

“TTT Rīga” un “Liepāja”/LSSS basketbolistes Baltijas līgā zaudē Lietuvas komandām

“TTT Rīga” un “Liepāja”/LSSS komandas svētdien piedzīvoja zaudējumus “BioSil” Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) spēlēs ar Lietuvas vienībām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“TTT Rīga” izbraukumā ar rezultātu 65:80 (26:28, 15:6, 8:19, 16:27) atzina Viļņas “Kibirkštis” pārākumu, vēsta LETA.

Rīdziniecēm gandrīz pusi no komandas iespētā jeb 32 punktus guva Mia Loida, kura arī izcīnija sešas atlēkušās bumbas un pieļāva septiņas kļūdas. Ilzei Jākobsonei bija 15 punkti, sešas bumbas zem groziem un četras kļūdas, Ketija Vihmane guva deviņus punktus, bet Anna Liepiņa izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Viļņas vienībā ar 25 punktiem izcēlās Sidnija Teilore.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt liepājnieces viesos ar rezultātu 33:79 (13:21, 9:13, 0:22, 11:23) zaudēja Klaipēdas “Neptūnas” vienībai.

Viešņām Marta Kaupmane guva astoņus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. Uzvarētājām rezultatīvākā ar 14 punktiem bija Rūta Stiprā, bet septiņus punktus pievienoja otra latviete Klaipēdas komandā Kate Vilka.

Visas trīs Latvijas komandas sezonas ievadā guvušas pa vienai uzvarai. “TTT Rīga” aizvadījusi divas spēles, bet “Liepāja”/LSSS un “Rīgas Stradiņa universitāte” – pa trīs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

WBBL pirmajā divīzijā Latviju pārstāv “TTT Rīga”, “Rīgas Stradiņa universitāte” (RSU) un “Liepāja”/LSSS, no Lietuvas komandām startē Viļņas “Kibirkštis”, Klaipēdas “Neptūnas” un Klaipēdas LCC, bet Igauniju pārstāv Tallinas TSA/”Cityteed”. Otrajā divīzijā no Latvijas komandām spēlē “Daugavpils Universitāte” (DU), “TTT Rīga Juniores”/”Latvijas Universitāte” (“TTT Rīga Juniores”/LU) un Latvijas U-16 izlase.

Pamatturnīrā tiek izspēlēti divi apļi, pēc tam aizvadot izslēgšanas turnīra spēles un “Final 4” turnīru. Sezonas beigās tiks izspēlēts arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas čempionāts, cīnoties par Latvijas čempioņu titulu.

Iepriekšējā sezonā pār Baltijas čempioni kļuva “TTT Rīga”, kas finālā ar 77:66 pārspēja Klaipēdas LCC no Lietuvas, bet Latvijas čempionātā rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 pārspēja RSU basketbolistes.

Foto – basket.lv

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.