Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

“Liepājas” volejbolistes uzvar Latvijas čempionāta Reģionālās līgas pirmajās spēlēs

Sestdien, 19. oktobrī, volejbola kluba “Liepāja” sieviešu komanda aizvadīja pirmās spēles Latvijas Volejbola federācijas organizētajā Latvijas čempionāta Reģionālajā līgā sievietēm, izcīnot uzvaras un apliecinot savu gatavību un ambīcijas šajā sezonā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Liepājnieces pirmajā spēlē ar 3:0 uzvarēja volejbola klubu “Aizpute”. Komanda demonstrēja komandas darbu un sportisko sagatavotību. Otrajā spēlē komanda turpināja rādīt labu sniegumu un ar 3:1 pārspēja “Kuldīgu/KNSS”, portalu “ReKurZeme” informē volejbola kluba “Liepāja” pārstāve Justīne Knopkena.

“Mēs esam ļoti gandarītas par mūsu startu šajā sezonā. Esam apņēmības pilnas turpināt uzvaru gājienu un parādīt, ka Liepājai ir spēcīga volejbola komanda,” sacīja “Liepājas” kapteine Eva Zaļaiskalna.

Šajā sezonā Kurzemes reģionālajā līgā startē astoņas komandas: “Aizpute”, “Aizpute/DKSS”, “Grobiņa/DKSS”, “Liepāja”, “Liepāja/LSSS”, “Kuldīga/KNSS”, “Ventspils novads” un “Talsi”. Sezonas laikā norisināsies astoņi sabraukumi, tālāk sekojot reģiona izslēgšanas spēlēm no kurām četras labākās komandas cīnīsies nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā pret apvienoto Rīgas/Zemgales reģionu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Volejbola klubs “Liepāja” pateicas visiem līdzjutējiem par atbalstu un gaida jūs nākamajā sabraukumā, kas norisināsies 2. novembrī Liepājas Olimpiskajā centrā, lai kopā veidotu vēl vienu veiksmīgu sezonu.

Volejbola klubs “Liepāja” ir viena no vadošajām sieviešu volejbola komandām Kurzemes reģionā, kas aktīvi piedalās dažādos vietējos un valsts mēroga turnīros. Kluba mērķis ir veicināt volejbola attīstību Liepājā un motivēt jauniešus pievērsties šim sporta veidam.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.