Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Dienvidkurzemes novadā sākas rudens tūrisma spēle “Trallalā”

Lielbātas avota krāšņās lapas. Foto – Guntis Siksna

Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs aicina ikvienu doties aizraujošā un izzinošā piedzīvojumā pa skaistajām Dienvidkurzemes vietām no 24. oktobra līdz 18. novembrim. Tūrisma spēle “Trallalā” ir izcila iespēja aktīvi pavadīt laiku, kā arī iepazīt Dienvidkurzemes novada gleznainās dabas takas, kultūrvēsturiskos objektus un veicināt veselīgu dzīvesveidu, portālu “ReKurZeme” informē Dienvidkurzemes novada tūrisma centra Vecākā eksperte mārketinga jautājumos Dace Gailīte.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Spēles noteikumi ir vienkārši: dalībniekiem jādodas pa īpaši izveidotiem pārgājienu maršrutiem, kuru laikā jāatbild uz jautājumiem. Tie, kuri jau piedalījās spēlē iepriekš, noteikti atcerēsies, ka maršruta lapu var saņemt Dienvidkurzemes tūrisma informācijas centros, arī var paši izdrukāt, lejuplādējot no mājaslapas. Šogad spēlei ir pievienojusies arī elektroniskā versija, kas ļauj spēlēt dabai draudzīgāk! Dalībniekiem ar uzlādētiem viedtālruņiem jādodas uz starta vietu, jānoskanē QR kods, jāaizpilda prasītā informācija un jāuzsāk maršruts. Visi rezultāti tiks reģistrēti automātiski, ja atbildēsiet uz visiem jautājumiem. Tomēr ņemiet vērā, ka elektroniskās versijas pieejama angļu valodā, taču spēles noteikumi un jautājumi būs latviski.

Visiem dalībniekiem, kas izvēlas tradicionālo papīra formātu, atzpildītās anketas jānogādā jebkurā Dienvidkurzemes tūrisma centrā vai jāievieto spēles pastkastītēs līdz 18. novembrim (ieskaitot). Pēc spēles beigām visi pareizo atbilžu sniedzēji piedalīsies loterijā, kur būs iespēja laimēt dažādus suvenīrus no Dienvidkurzemes novada.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.