Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Aizputnieki kļūst par Manfelda piemiņas sacensību absolūtajiem uzvarētājiem

Ar Aizputes ložu šāvēju pārākumu noslēgušās Arvīda Manfelda Starptautiskās piemiņas sacensības ložu šaušanā, kas divu dienu garumā notika Aizputes sporta centrā un šautuvē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Par A. Manfelda piemiņas sacensību absolūtajiem uzvarētājiem kļuva un piemiņas kausus saņēma Aizputes šāvēji Sabīne Ķeķe un Jānis Lasmanis, portālu “ReKurZeme” informē Aizputes ložu šāvēju pārstāvis Jānis Oskars Šalms.

Vīriešiem vingrinājuma “PŠ-60” finālā piekto vietu ieguva aizputnieks Rolands Liepiņš, bet J. Lasmanis palika septītajā vietā. Par uzvarētāju kļuva Kauņas sportists Džiugas Morkunas, otrais bija tukumnieks Kristers Kolužs, bet trešo vietu ieguva Šauļu pārstāvis Martas Medišauskas.

Sievietēm vingrinājumā “PŠ-40” finālā uzvarēja aizputniece Helēna Rozenberga, otrā bija dobelniece Beāte Šmuksta, bet trešo vietu ieguva S. Ķeķe. Junioru konkurencē trešo vietu ieguva aizputniece Marta Bladžinauska.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacensību pirmajā dienā svinīgajā atklāšanā piedalījās arī Latvijas Šaušanas federācijas prezidents Raimonds Bergmanis un ģenerālsekretāre Ieva Simsone, kuri sveica sacensību dalībniekus, trenerus un šaušanas sporta atbalstītājus.

R. Bergmanis Aizputes šāvējiem uzdāvināja elektrisko iekārtu, kas Aizputei būs pirmā šāda iekārta.

Sacensības apmeklēja arī Dienvidkurzemes novada Sporta pārvaldes vadītājs Andis Ādiņš, Dienvidkurzemes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Jankovskis un Dienvidkurzemes Sporta skolas direktors Dainis Zombergs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Aizputes ložu šāvēji ar Rīgas viesiem pārrunāja par ložu šaušanas attīstību Aizputē.

Foto – Sindija Čīma

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.