Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

“Liepāja” piedzīvo sagrāvi pret “Mettu”

“Metta” otrdien Liepājā svinēja graujošu uzvaru “Tonybet” Latvijas futbola virslīgas 20.kārtas ievadā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Metta” ar 5:1 (0:1) sagrāva “Liepāju”, vēsta LETA.

Rezultātu 39.minūtē ar 11 metru soda sitienu atklāja liepājnieku kapteinis Artūrs Karašausks. Viņš bumbu raidīja vārtu kreisajā augšējā stūrī, vārtsargam Ālvim Sorokinam lēcot uz otru vārtu stūri. Soda sitiens tika piešķirts pēc Vinisiusa Alvesa spēles ar roku pēc liepājnieku izpildītā stūra sitiena no kreisās laukuma puses.

Rīdzinieki izvirzījās vadībā triju minūšu laikā. 54.minūtē vārtus guva Bruno Melnis, bet 56.minūtē “Metta” vadībā izvirzīja Moamets Korea – 2:1 “Metta” labā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

66.minūtē 3:1 panāca Alvess, bet sešas minūtes vēlāk 4:1 – Jevhens Stadniks.

Mačam punktu ar rezultatīvu sitienu mača kompensācijas laika otrajā minūtē pielika Oleksandrs Kurcevs.

Mājinieki pirms otrdienas mača bija sakrājuši divus punktus trīs spēlēs, bet “Metta” futbolisti nebija uzvarējuši septiņos mačos pēc kārtas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pirmo divu apļu savstarpējās spēlēs pārāka bija “Metta” – 2:0 un 2:1.

Abām komandām otrdien uzbrukumu veidošanā nevarēja palīdzēt divi pussargi, kas bija sakrājuši brīdinājumus. Mājiniekiem tas bija Danila Patijčuks, bet viesiem – Daniils Ulimbaševs.

Trešdien notiks trīs spēles – Jelgavas futbolisti mājās tiksies ar tukumniekiem, bet galvaspilsētā būs “Riga” spēkošanās ar “Audu” un RFS duelis ar “Valmieru”. Ceturtdien 20.kārta noslēgsies ar vēl vienu spēli Liepājā, “Grobiņai”/LFS uzņemot “Daugavpili”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Līdere ar 47 punktiem 19 spēlēs ir RFS, 42 punkti ir “Riga” komandai, bet 39 punkti – “Valmierai”. 31 punkts ir “Daugavpilij”, 25 punkti – “Audai” un 21 punkts – “Tukums 2000″/”Telms” komandai. 19 punktus ir sakrājusi “Metta”, 16 – “Grobiņa”/LFS, 15 punktus – “Liepāja”, bet 12 punkti ir “Jelgavai”.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār “Metta” komandu ar 1:0.

Foto – FK “Liepāja”

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.