Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Traģēdija Dienvidkurzemes novadā: Lielā ātrumā nositas motobraucējs; viņa draugi metas bēgt

Otrdienas, 6. augusta, vakarā Dienvidkurzemes novada Lažas pagastā notikušajā traģiskajā avārijā uz autoceļa P112 Kuldīga-Aizpute-Līči motociklisti ievērojami pārsnieguši ātrumu, pēc brīža pārgalvīgais brauciens beidzies ar viena motociklista nāvi, portālu “ReKurZeme” informē autovadītājs, kuru “gonkotāji” apdzinuši.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Es braucu, kad viņi “gonkojot” vietā, kur bija jābrauc ar 70 kilometriem stundā, ar 120 man aizgāja garām. Līkums tajā vietā pirms tilta bija ass,” stāsta autovadītājs. Viņš norāda, ka motociklists, kurš uz šosejas motocikla bija viens pats, ieskrēja kokā.

“Nekur ziņās neparādās, ka bija arī otrs, vecāku laiku motocikls, ar kuru brauca divi, pēc izskata nepilngadīgi jaunieši, kuriem nebija tiesību. Viņi brīdī, kad apstājos, jau grasījās bēgt. Es teicu, ka jāsauc ātrie, jo viņu draugs var nomirt, redzēju, ka viņi paši neizsauks. Man sirdsapziņa ir mierīga. Ātrie trīs minūšu laikā bija klāt. Ļoti cerēju, ka varēs vēl glābt,” stāsta vīrietis.

“Viņi brauca no Kuldīgas puses, turpat no pieturas devās ārā. Mocis pēc avārijas ielidoja krūmos. Bojāgājušo vīrieti no ceļa nevarēja redzēt,” stāsta autovadītājs. Viņš norāda, ka, ja nebūtu braucis tobrīd garām un izsaucis ātros, vīrieti, iespējams, tik atrastu no rīta. Viņa draugi, dzirdot mediķu automašīnas sirēnas, metās bēgt.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Autovadītājs informējis arī Valsts policiju, ka viņš ir aculiecinieks traģiskajam negadījumam.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova portālam “ReKurZeme” informē, ka 6. augustā ap pulksten 21.50 Valsts policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novadā, Lažas pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums – vīrietis vadīja motociklu “Suzuki” pa autoceļu P112 un nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Negadījuma vietā iestājās motocikla vadītāja nāve.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli.

Foto – Pixabay

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.