Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Rucavā iebrauc grāvī un aizbēg; vīrieti atrod piedzērušos; konstatē vairākus pārkāpumus

Sestdien, 17. augustā, ap pulksten 10.20 Valsts policijā saņemt informācija, ka Dienvidkurzemes novadā, Rucavas pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums, pēc kā vainīgā transportlīdzekļa vadītājs notikuma vietu pameta.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Transportlīdzeklis un tā vadītājs noskaidroti un sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen” un, nepārliecinoties par ceļu satiksmes drošību, uzsāka atpakaļgaitas manevru, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas grāvī, portālu “ReKurZeme” informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova.

Noskaidrots, ka vīrietis vadīja transportlīdzekli, kurš nav reģistrēts noteiktajā kārtībā, par kuru nav veikta tā īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana un kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate. Tāpat viņš vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Pret vīrieti uzsākti vairāki administratīvo pārkāpumu procesi par iepriekšminētajiem pārkāpumiem un par alkoholisko dzērienu lietošanu pēc satiksmes negadījuma – vīrieša izelpā konstatētas 2,09 promiles alkohola.

Foto – Pixabay

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.