Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Festivāls “MAD Liepāja” svinēs savu desmit gadu jubileju ar plašu un aizraujošu aktivitāšu programmu

Foto – Kārlis Ernests Klestrovs

Jau šajā nedēļas nogalē, 24. un 25. augustā, Liepājas Jūrmalas parkā starts tiks dots festivālam “MAD Liepāja 2024”, kurā tiks apvienotas ekstrēmo sporta veidu sacensības ar Jauniešu festivāla aktivitātēm, Mini futbola turnīru un sporta spēles “Pārnesums” sacensībām. Šogad sporta un jauniešu festivālam aprit desmit gadi. Par godu šim notikumam izveidota plaša pasākumu programma, kas apmeklētājus un dalībniekus priecēs divu dienu garumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Dalībnieki sacentīsies tādās disciplīnās kā BMX freestyle, scooter, ielu vingrošana, inline, skeitbords, mini futbols un šī gada jaunums – sporta spēle “Pārnesums”. BMX freestyle park profesionāļu kategorijas sacensības ir ieguvušas starptautiskās riteņbraukšanas savienības “UCI” reitinga – C1 kategorijas nozīmīgumu, kas dos iespēju dalībniekiem izcīnīt punktus pasaules reitingā un atlasei uz nākošajām Olimpiskajām spēlēm, portālu “ReKurZeme” informē festivāla pārstāve Kitija Okmane.

Sadarbībā ar “Mad Liepāja 2024” jau trešo gadu norisināsies arī Jauniešu festivāls. Festivāla laikā norisināsies dažādas aktivitātes, kas iepriecinās gan mazākos, gan lielākos apmeklētājus. Tā teritorijā būs iespēja apmeklēt grafiti darbnīcu, izbaudīt dažādu organizāciju teltīs piedāvātās aktivitātes, kā arī parādīt savas spējas talantu šovā “OPEN STAGE”. Pirmās festivāla dienas noslēgumā ‘’Izsauc Ballīti’’ un reperis PCK97 (Packman) kopā ar DJ SUBPHOBIA parūpēsies par lielisku vakara muzikālo atmosfēru.

  1. augustā no pulksten 12 līdz 18 Liepājas Bērnu un Jaunatnes centrs aicina pievienoties uz ikgadējām svētku svinībām “Vēl viens Jaunais gads”! Svētku laikā būs iespēja klausīties un skatīties LBJC mūzikas kolektīvu priekšnesumus, jauno talantīgo mūzikas grupu koncertu “Jaunatnes Impulss”, kā arī piedalīties dažādās radošās darbnīcās un Jauniešu Mājas organizētajās aktivitātēs.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.