Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Liepājā sestdien Tirgoņu iela aicinās atcerēties par drošību

Vasara tuvojas noslēgumam, un Liepājā šovasar pēdējo reizi norisināsies akcija “Tirgoņu iela atver durvis” 31. augustā no pulksten 10 līdz 16.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Būsim kopā ar operatīvajiem dienestiem, lai pirms jaunā mācību gada saistošā veidā atcerētos par drošību, kā arī iepazītu ugunsdzēsēja glābēja un policista profesijas. Kā ik sestdienu, Tirgoņu ielas uzņēmēji atvērs durvis un aicinās ielūkoties piedāvājumos. Šajā reizē pievienosies amatnieki, pie kuriem varēs atrast gan rokām iesietas piezīmju grāmatas, uzlīmes, dāvanas skolotājām, gleznas pēc cipariem, gan arī saldos iebiezinātā piena krēmus. Jau par tradīciju kļuvis, ka tieši sestdienās Tirgoņu ielā ir iespēja tikt pie skaista hennas tetovējuma, un šī nedēļas nogale nebūs izņēmums, portālu “ReKurZeme” informē SIA “Manspirkums.lv” valdes loceklis Mārtiņš Lubāns.

No pulksten 11 līdz 15 Tirgoņu iela, iespējams, būs drošākā iela pilsētā, jo šeit savus stendus būs uzslējuši Liepājas pašvaldības policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Vasara bijusi silta un piedzīvojumiem bagāta, tāpēc, atgriežoties skolas solā, kopā ar dienestiem vēlamies atgādināt par drošību – ceļu satiksmes noteikumiem, uzvedību skolā, kur vērsties pēc palīdzības, veidiem, kā sevi pasargāt, kā arī par pareizo rīcību pēc ceļu satiksmes negadījuma un to, kas ir e-zvans. Būs iespēja aplūkot policistu un ugunsdzēsēju glābēju ekipējumu, uzzināt par šo profesiju pārstāvju ikdienu un darba specifiku, kā arī izaicināt sevi, izspēlējot kādu izglītojošu spēli.

Ieliņas uzņēmēji visus mīļi aicina ielūkoties skatlogos, veikalu plauktos un vitrīnās, lai atrastu sev nepieciešamo. No pulksten 10 līdz 12 un no pulksten 13 līdz 15 studija AUCH aicinās uz Rotu dienu un piedāvās piedalīties rotu meistarklasē. Rezervējiet sev vietu, zvanot uz t. 22333140. Studijas neizsīkstošais piedāvājums – cukurvate un gliteru tetovējums – pieejams katru dienu. Veikaliņā “MansPirkums” – vasaras gardākā dzēriena “Rudy Kamocha” akcija — pērc divus par 5,60 EUR, un aicinājums ielūkoties saldētavā, kur saldējumiem ir labas cenas. Kafejnīcas “Sakta” durvis būs atvērtas mieram, gaiss piepildīts ar svaigi ceptu labumu smaržu un neiztrūkstošo brokastu piedāvājumu visas dienas garumā. Apģērbu un apavu veikalos atradīsiet piemērotas drēbes jaunajam mācību gadam un rudens sezonai.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ielas malās tiks uzslieti stendi un teltis, kurās būs iespējams atrast īpašas piezīmju grāmatas, blociņus, burtnīcas, klades, skiču blokus, rokām darinātus ķermeņa kopšanas līdzekļus, dažādus ķermeņa skrubjus, lūpu balzamus un vannas bumbas, pašizgatavotas rotaslietas un gleznas pēc cipariem. Saldumu piedāvājumā būs dizaina piparkūkas, dažādu veidu dabīga vārīta iebiezinātā piena produkcija MAGMUM un austrumu saldumi.

Uzņēmēji atzīst, ka šīs vasaras akcija “Tirgoņu iela atver durvis” tiešām ir padarījusi ielu dzīvāku, un cilvēku plūsma ir jūtama. Katram uzņēmējam ir sava specifika un piedāvājums, tāpēc atšķiras dienas, kurās tas ir vairāk pieprasīts. Arī amatnieki un mājražotāji, viesojoties Tirgoņu ielā sestdienās, ar prieku atgriežas un interesējas par nākotnes plāniem. Ņemot vērā pozitīvo tendenci, tiek domāts arī par rudens un ziemas perioda aktivitātēm un akcijām ielas garāmgājējiem.

Foto – Kārlis Volkovskis

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.