Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

Liepājā notiks jauniešu iespēju forums

Nākamnedēļ 19. septembrī, pulksten 14 Liepājā, Tipogrāfijas radošajā kvartālā, norisināsies Liepājas jauniešu forums, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības sabiedrisko attiecību daļa.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Forumā paši jaunieši un jaunatnes jomā strādājošie aicināti izteikt viedokli par jauniešu iespējām Liepājā, analizēt izaicinājumus un rosināt svarīgos uzlabojumus dažādās jomās.

Forumu atklās un vadīs sociālo tīklu satura veidotājs Lauris Zalāns, kurš neformālā gaisotnē iepazīstinās ar izaicinājumiem, kurus jaunatnes jomā saskata dažādu nozaru speciālisti, kuri ikdienā strādā un pavada laiku ar jauniešiem. Savukārt atbildes, vai tās tiešām ir nozīmīgas problēmas arī pašiem jauniešiem, tiks meklētas, sadarbojoties darba grupās.

Pasākuma mērķis ir radīt praktiskas idejas un piemērus, lai Liepāja jauniešiem kļūtu “atvērtāka, draudzīgāka un iespējām piepildītāka”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Foruma laikā iegūtie viedokļi tiks apkopoti un izmantoti Liepājas jaunatnes politikas rīcības plāna 2025.-2027.gadam izstrādei. Rīcības plāns būs vienots dokuments visu pašvaldības iestāžu un darba ar jaunatni īstenotājiem kopīgam un mērķtiecīgam darbam, stiprinot savstarpējo sadarbību un nosakot katras iestādes atbildību un rīcības jaunatnes jomā, kā arī attīstot pašvaldības sadarbību ar nevalstisko sektoru.

Foto – Kārlis Volkovskis

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.