Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

APBRAUKŠANAS SHĒMAS: Gaviezē, Otaņķos un Karostā minirallija laikā būs slēgti ceļi

Sestdien, 21. septembrī, “ERST Finance” minirallija “Karosta 2024” laikā būs satiksmes ierobežojumi Karostas Industriālajā parkā un Dienvidkurzemes novada Gaviezes un Otaņķu pagastā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Pasākuma norises laikā sestdien, 21. septembrī no plksten 14 līdz 21 būs satiksmes ierobežojumi Karostas Industriālā parka teritorijā, kur slēgs: Zemgales ielu posmā no Turaidas ielas līdz Ģenerāļa Baloža ielai, Burtnieku ielu, Manēžas ielu, Beverīnas ielu posmā no Lazaretes ielas līdz Zemgales ielai, Līgas ielu posmā no Lazaretes ielas līdz Zemgales ielai, Lazaretes ielu posmā no Līgas ielas līdz Ģenerāļa Baloža ielai, Kristiāna Dāla ielu, Trimpus ielu, Turaidas ielu posmā no Vidus ielas līdz Zemgales ielai, Virssardzes ielu un Vidus ielu. Šajā pašā dienā no pulksten 7.30 līdz 21 tiks slēgts arī Ģenerāļa Dankera ielas posms no Atmodas Bulvāra līdz Cēsu rotas ielai, portālu “ReKurZeme” informē “ERST Finance” minirallija “Karosta 2024” preses sekretāre Ieva Hmieļevska.

Sestdien, 21.septembrī, Dienvidkurzemes novada Gaviezes pagastā satiksmei no plksten 12.20 līdz 18.30 tiks slēgti Sustas ātrumposma norisē izmantotie ceļi, tostarp valsts autoceļa V1224 posms no 4,65 km līdz 6,90 km un pieguloši vietējas nozīmes ceļi. Apbraukšana pa a/c V1207-Mucu ceļu V1224-V1225.

Dienvidkurzemes novada Otaņķu pagastā no pulksten 13.00 līdz 19.15 satiksmei tiks slēgts Otaņķu – Nīcas ceļa (V1222) posms Rudes ciemā no autobusu pieturas “Otaņķi” līdz Rudes kartodromam – apbraukšana, sekojot izvietotajām zīmēm, tiks organizēta caur Laurciemu. Autobuss 5112 Liepāja-Nīca-Otaņķi ar atiešanas laiku no Liepājas 16.40 kursēs līdz pieturai “Rudes skola” un autobuss Otaņķi-Liepāja ar atiešanas laiku no pieturas “Otaņķi” 17.40, maršrutu uzsāks no pieturas “Rudes skola”. Kā arī autobuss 6907 Liepāja (Kuršu iela)-Otaņķi-Nīcas centrs ar atiešanas laiku no Liepājas 14.00 un autobuss Nīcas centrs-Otaņķi-Liepāja (Kuršu iela) ar atiešanas laiku no Nīcas centra 15.35, kursēs pa apvedceļu caur Laurciemu, nepiestājot pieturā “Otanķi”.

Foto – Uldis Dobelis

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.