Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

SKATĪTĀJU CEĻVEDIS: Minirallijā “Karosta 2024” kupls dalībnieku skaits

“ERST Finance” minirallijā “Karosta 2024” sestdien, 21.septembrī, skatītājus priecēs ar kuplu dalībnieku skaitu — 99 ekipāžām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacensības notiks Liepājā, Karostas Industriālā parka teritorijā un Dienvidkurzemes ceļos. Šis būs jau ceturtais minirallija kausa izcīņas posms, un tas metīs izaicinājumu braucējiem kā uz grants, tā arī asfalta un netīra asfalta seguma ceļiem, portālu “ReKurZeme” informē “ERST Finance” minirallija “Karosta 2024” preses sekretāre Ieva Hmieļevska.

SKATĪTĀJU CEĻVEDIS

Kupls falībnieku skaits pavisam trīspadsmit dažādās klasēs
Visvairāk pieteikumu (20) saņemts “2WD Rookie” klasē, kurā startē jaunie dalībnieki ar priekšējās vai aizmugurējās piedziņas automašīnām. Tāpat ievērojams ekipāžu skaits (12) ir “4WD+” jeb turbo pilnpiedziņu ieskaitē. Liels prieks arī par šosezon ieviesto “STUDENTU” klasi, kurai uz Karostas posmu pieteikušās 6 ekipāžas. Šai klasei ir samazināta dalības maksa, un tajā ar vienas ass piedziņas automašīnām startē jaunieši vecumā līdz 23 gadiem. Saldais ēdiens skatītājiem noteikti būs “OPEN 4WD” klases pārstāvji, kas startē ar īstu rallija tehniku jeb pilnpiedziņas automašīnām ar pilnajiem drošības karkasiem. Liela daļa šīs klases dalībnieku miniralliju “Karosta 2024” izmanto treniņa nolūkos, lai krātu pieredzes kilometrus pirms nozīmīgākām rallija un rallijsprinta sacensībām, un mūspuses trasēs rādīs par citiem sacensību dalībniekiem ātrāku un azartiskāku braukšanu. Jāatzīmē, ka piecas no septiņām ekipāžām uz starta izies ar tautā iemīļoto “Subaru Impreza”, bet atlikušās ekipāžas — ar jaudīgo “Mitsubishi Lancer Evolution” un “Renault Clio N5”. Tāpat skatītājus noteikti priecēs arī četri “BUGGY” klases dalībnieki, kuri allaž izceļas ar atraktīvu braukšanas stilu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Jau no 12.30 skatītāji aicināti vērot dalībnieku pulcēšanos startam Atmodas dārzā, kur norisināsies “Gudro graudu” konkurss skatītājiem, būs zīmēšanas stūrītis bērniem, uzkodas un atspirdzinājumi. Tam sekos sacensību oficiālais starts 13.00, kas teju 2 stundu garumā Dzintara Skrundenieka stāstījumā ļaus iepazīties ar sportistiem un viņu dažāda kaluma automašīnām — sākot no mammas vai vecmāmiņas aizlienētām ielas automašīnām līdz dugotiem un jaudīgiem sporta auto un bagijiem.

Skatītāji laipni aicināti baudīt atspirdzinājumus arī industriālā parka ātrumposma skatītāju zonā. Savukārt servisa zonas apmeklētāju un rallija dalībnieku ērtībām Ziemeļu mola tramvaja kafejnīcā iespējams ne tikai iestiprināties, bet arī baudīt tīkamus piekrastes skatus.

Vienā sacensību dienā sportisti Karostas Industriālā parka teritorijā un Liepājas apkārtnē veiks sešus ātrumposmus 25,82 kilometru kopgarumā. Pirmās automašīnas finišs paredzēts ap 20.10, savukārt apbalvošanas ceremonija plānota ap 21 Karostas Atmodas dārzā.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.