Abonē "ReKurZeme Plus"!
Abonēt

Reklāma

FOTO: Liepājā ap 500 dalībnieku dodas trīs stundu nakts orientēšanās sacensībās

Ar trīs stundu orientēšanās sacensībām pa dažādām Liepājas vietām, piektdienas vakarā aizvadīta Latvijas Orientēšanās nakts, kurā piedalījās ap 500 liepājnieku un pilsētas viesu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Uz liepājnieku iecienīto nakts orientēšanās pasākumu pie LOC Manēžas pulcējās kopumā 125 komandas. Uz startu devās 26 sieviešu komandas, 42 ģimeņu komandas, 54 open grupas komandas un 3 veterānu komandas.
Open grupā visus kontrolpunktus apmeklēja divas komandas. Divu puišu komandu dueti savstarpēji sacentās par ātrāko finiša laiku un ar nepilnu desmit minūšu rezervi pirms kontrollaika (2 stundas 50 minūtes) pirmā finišēja komanda “Navy seals” (Kalvis Alseika un Markuss Gedmins). Otrajā vietā ierindojās komanda “untitled unlimited”, finišējot 2 stundās un 58 minūtēs. Trešo vietu izcīnīja komanda “Kaut kur priekšgalā”, finišējot 5 minūtes pēc kontrollaika, bet ar labu punktu skaitu un drošā attālumā no tuvākajiem sekotājiem, portālu “ReKurZeme” informē sacensību galvenais tiesnesis Matīss Ratnieks.

Sieviešu konkurencē uzvarēja komanda no Lietuvas “Jaunystė” (Reda Einikite un Milda Donele) ar 148 punktiem, kam sekoja komanda “Viņas centās 3/5” ar 136 punktiem un “Bumbiņdauzītājas” ar 125 punktiem.
Ģimeņu grupā 1. vietu izcīnīja “Šodien JĀ” (Gints Lūsis, Pēteris Lūsis, Ilze Dilēviča un Sebastians Ozoliņš) ar 126 punktiem, kuriem sekoja komanda “Divas vietas uz brieža brīvas” ar 115 punktiem un “Azim” ar 111 punktiem.

Savukārt veterānu grupā labāko rezultātu uzrādīja komanda “Durbes bizoņi” (Silvija Penkule un Māris Penkulis) ar 133 punktiem, kam sekoja komanda “Paulīnes bez Paulīnes” ar 121 punktu un “Trīs draugi” ar 96 punktiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Latvijas Orientēšanās nakts katru gadu notiek Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. Šajā gadā orientēšanās entuziasti tiek aicināti dalībai 18 Latvijas pilsētās.

Publicitātes foto

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ReKurZeme.lv komanda.