Šogad Liepājas restorānu nedēļa tiek rīkota līdz ar jaunās vasaras sezonas tūrisma sākšanos – no šodienas līdz 14.maijam, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.
Akcijas laikā vairāki restorāni un kafejnīcas būs sagatavojušas īpašus piedāvājumus un nedēļas garumā liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt daudzveidīgus ēdienus, tādējādi labāk iepazīstot vietējo ēdinātāju prasmes.
Dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas – “Hoijeres krogs”, restorāni “Hot Potato”, “Maestro Design Hotel&Restaurant”, “Tik un tā…”, “Oskars”, “Oxo Brasserie”, “Mo”, “Parka paviljons”, “Pastnieka māja”, “Pavillon de Roze”, “Piano”, “Rīve”, “Rosemary”, “Spīķeris53”, Āzijas restorāns “Rīsi + nūdeles”, zivju kafejnīca “Boroffish”, Karostas cietuma bufete, kafejnīcas “Sakta”, “Upe~le”, “Vecliepāja”, kokteiļbārs “Noir”, pludmales kafejnīcas “Red Sun Buffet” un “7. līnija”.
Nedēļas piedāvājums sastāvēs no vairāku kārtu maltītes, restorāni un kafejnīcas būs sarūpējuši īpašus piedāvājumus, kas atšķirsies no uzņēmumu ikdienas ēdienu klāsta. Varēs baudīt gan tikai Liepājai un Kurzemei raksturīgas garšas, gan pavāri sniegs iespēju izbaudīt pasaules garšu piedāvājumu, kas būs paredzēts gan vienkāršāku, gan izsmalcinātu ēdienu cienītājiem.
Foto – Karostas cietuma bufete
Reklāma